Nisäkkäät

kuin bengali (Felis bengalensis)

kuin bengali (Felis bengalensis)

Trooppiset metsät ja savannit ovat isänmaa bengalskiegon kaupunki (Felis bengalensis), jonka levinneisyysalue kattaa valtavan alueen Intiasta ja Malayasta etelässä, Tiibetin kautta, Kiinasta Manchuriaan ja Japanin saarille asti, ja hei keskiyöllä Amurille ja Ussurille. Tämän eläimen kokonaispituus on 75-100 cm, josta lähes neljännes on pyrstössä. Se on kirkkaan värinen: keltainen, okra tai harmaa, mustilla tai punaruskeilla tiheillä täplillä. Levitysalueella on myös lähes tasavärisiä näytteitä. Yleensä talviturkki, jossa on erittäin pitkät hiukset, on yksivärinen.

Tämän hoikan petoeläimen suosikkielinympäristö ovat trooppiset metsät ja tiheät pensaat ja porrasperäiset puuryhmät. Bengalin kissat ovat yöeläimiä, eivätkä lähde metsästämään ennen iltahämärää. Heidän ruokansa on pääasiassa erilaisia ​​lintuja ja näitä nisäkkäitä, he voivat käsitellä. Nämä kissat viettävät päivän piilopaikoissaan, lepäämään ja nukkumaan. He asuvat pareittain. Naaras jatkuvan raskauden jälkeen 65-70 päivät synnytyksestä 2-4 nuori, isällä on myös merkittävä osa heidän kasvatuksessaan, ja molemmat vanhemmat puolustavat kiivaasti jälkeläisiään tarvittaessa. Vankeudessa Bengalin kissat käyttäytyvät kuin lemmikit ja niitä on helppo kesyttää. Joskus niitä kasvatetaan kotimaisten jyrsijöiden tuhoamiseksi.